Salg av e-bøker og nedlastbare lydbøker

Bokbasen er distributør for rundt tohundre norske forlag som tilsammen tilbyr mer enn 11.000 e-bøker og 4.500 nedlastbare lydbøker (juni 2017) for salg.

Distribusjonsløsningen baserer seg på kjente standarder som gir stor fleksibilitet for sluttkunden til å velge på hva, hvor og hvordan bøkene skal leses.

Bokbasens løsning inkluderer en unik bokhylle (Bokskya) som samler kundens e-bøker/lydbøker uavhengig av hvor boka er kjøpt. Det betyr at kunden enkelt kan ta med seg alle sine e-bøker/lydbøker fra en lese-/lytteapp til en annen, bytte lesebrett eller annen leseenhet uten å være redd for å miste noen av bøkene sine.

Fra høsten 2016 er tilbudet utvidet til å inkludere e-bøker fra internasjonale forlag. I juni 2017 tilbyr vi ca 48.000 internasjonale titler som i all hovedsak er på engelsk. Utvalget utvides etterhvert.

Nettforhandler som ønsker å selge e-bøker/lydbøker kan knytte seg til vår Digitale Distribusjonssentral (DDS) og tilby hele utvalget av nedlastbare bøker til sine kunder. Vi støtter også abonnementstjenester.

Ta kontakt på post@bokbasen.no for mer informasjon